Organisatie

Bestuur, werkgroepen en begunstigden

Het bestuur

December 2013 hebben we als stuurgroep schoudernetwerk noord een stichting opgericht. Het bestuur bestaande uit 5 bestuursleden heeft hiermee een fundament gemaakt voor een schoudernetwerk in het Noorden.

Per mail kunt u de bestuursleden van Schoudernet Noord  bereiken via info@schoudernetnoord.nl

 

Maurits Sietsma

Maurits Sietsma

Voorzitter

Ik ben sinds 2000 werkzaam als orthopeed in het Martini Ziekenhuis. Rond 2011 gaan specialiseren op de behandeling van patiënten met schouderproblemen in al zijn facetten. Dit behelsd cuffpathologie(60%), schouderprothesiologie(15%), Instabiliteitsklachten(15%) en overige schouderklachten (10%).Ontwikkelingen op het gebied van de schouderchirurgie bevatten arthroscopische reconstructie technieken en de schouderrevisie chirurgie. In mijn praktijk heb ik diverse gespecialiseerde spreekuren zoals: echospreekuur, schouder expertise/ second opinion spreekuur, schouderpoli en sportspreekuur. Ik ben actief in het schoudernetnoord (voorzitter), lid van de NOV-werkgroep schouder en elleboog en van de SECEC( Eurpean Society for Surgery of the Shoulder and  Elbow).

 

 

 

 

 

Robert Haan

Robert Haan

Secretaris/ penningmeester

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut in 2002 en MPA orthopedie in 2007. In 2015 heb ik mijn BBA bedrijfskunde en leiderschap aan de AOG afgerond. Ik heb 19 jaar in het Martini Ziekenhuis gewerkt als fysiotherapeut, als physician assistant orthopedie, als teamleider poli dermatologie, als kwaliteitsmedewerker revalidatie en als projectleider lean six sigma. Momenteel werk ik als Business Developer Innovatie bij Umaco BV, een dochteronderneming van Lode Holding. Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan bij RGF het noorden waarin ik naast penningmeester ook kwaliteit en netwerkvorming in mijn portefeuille had.

 

Lucia Kramer

Lucia Kramer

Bestuurslid

Bestuurslid transmurale zorg, opgeleid als fysiotherapeut in 2000, Manueel therapeut in 2005. Werkzaam als Fyio/Manueeltherapeut in het Martini Ziekenhuis sinds 2000 met aandachtsgebied Orthopedie/ Chirurgie en schouderaandoeningen. ‘Voor mij zit de meerwaarde van een netwerk in het feit dat je door kennis en kunde met elkaar te delen je een kwalitatief goed en duidelijk zorgproduct kan neerzetten in een Noord Nederland voor mensen met een schouderaandoening. De onderlinge samenwerking geeft verdieping van het vak. Met mijn bijdrage is het optimaliseren van de transmurale zorg met alle betrokken collega’s.’
Nitzan Hadash

Nitzan Hadash

Bestuurslid

Werkgroepen

 

Inhoudelijke zaken

w

Communicatie

Transmurale zorg