Organisatie

Bestuur, werkgroepen en begunstigden

Het bestuur

December 2013 hebben we als stuurgroep schoudernetwerk noord een stichting opgericht. Het bestuur bestaande uit 5 bestuursleden heeft hiermee een fundament gemaakt voor een schoudernetwerk in het Noorden.

Per mail kunt u de bestuursleden van Schoudernet Noord  bereiken via info@schoudernetnoord.nl

 

Maurits Sietsma

Maurits Sietsma

Voorzitter

 

 

 

 

 

 

Robert Haan

Robert Haan

Secretaris/ penningmeester

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut in 2002 en MPA orthopedie in 2007. In 2015 heb ik mijn BBA bedrijfskunde en leiderschap aan de AOG afgerond. Ik heb 19 jaar in het Martini Ziekenhuis gewerkt als fysiotherapeut, physician assistant orthopedie, teamleider poli dermatologie, kwaliteitsmedewerker revalidatie en projectleider lean six sigma. Momenteel werk ik als zelfstandige: ik adviseer en bied ondersteuning bij startende en bestaande zorgnetwerken/ samenwerkingsverbanden.

 

Lucia Kramer

Lucia Kramer

Bestuurslid

Bestuurslid transmurale zorg, opgeleid als fysiotherapeut in 2000, Manueel therapeut in 2005. Werkzaam als Fyio/Manueeltherapeut in het Martini Ziekenhuis sinds 2000 met aandachtsgebied Orthopedie/ Chirurgie en schouderaandoeningen. ‘Voor mij zit de meerwaarde van een netwerk in het feit dat je door kennis en kunde met elkaar te delen je een kwalitatief goed en duidelijk zorgproduct kan neerzetten in een Noord Nederland voor mensen met een schouderaandoening. De onderlinge samenwerking geeft verdieping van het vak. Met mijn bijdrage is het optimaliseren van de transmurale zorg met alle betrokken collega’s.’
Nitzan Hadash

Nitzan Hadash

Bestuurslid

Werkgroepen

 

Inhoudelijke zaken

w

Communicatie

Transmurale zorg